Een greep uit onze diensten

APK Keuring

U bent bij H.R.A. autoservice aan het juiste adres voor een vakkundige en vertrouwelijke APK keuring. Wij werken in samenwerking met 2 APK gecertificeerde collega-bedrijven, te Amersfoort. Dit heeft als voordeel dat wij uw auto vaak dezelfde dag kunnen voorkeuren en mits er niks aan mankeert ook dezelfde dag nog APK goedgekeurd kan worden.

Poetsen/Polijsten en Reinigen

Een van onze passies is het poetsen/polijsten van auto’s, zodat deze er weer in een showroom staat komen te staan. Onze gedeelde passie begon allemaal bij een hobby, iets wat wij ‘voor the Fun’ deden aan onze eigen auto’s en die van naasten. Met de ervaringen die wij de afgelopen jaren hebben opgedaan (voornamelijk poetsen van onze occasions) mogen wij onszelf  ’professionals’ noemen op het gebied van auto reiniging.

Transport Service

H.R.A. autoservice beschikt over een LandRover Freelander 2 en een oerdegelijke Witteveen autoambulance voor al uw auto transport, personen auto’s en kleine bedrijfswagens tot maximaal 2500 kg. Rijdt gerust een keertje verblijvend mee in een luxe Landrover of laat uw auto door 1 van onze ervaren chauffeurs transporteren.

Onderhoud en Reparaties

Goed en tijdig onderhoud is essentieel voor langdurig rijplezier in een veilig en betrouwbare auto. Regelmatig onderhoud (jaarlijks of na x aantal km’s) zorgt hier dan ook voor, dat u uw onderhoud-autokosten zo laag mogelijk blijven.

Distributieketting aan vervanging toe?

H.R.A. autoservice is specialist op het gebied van distributie kettingen. Door onze expertise, en bezit van speciaal gereedschap kunnen wij u deze dienst aanbieden voor zeer gunstige prijzen en een snelle service.

Olie verversen

Het verversen van de motorolie is essentieel voor de levensduur van uw motor. Schone olie zorgt ervoor dat uw motor continu topprestaties levert en u hier langer van kunt genieten.

Revisie

H.R.A. autoservice staat in Amersfoort en omgeving voornamelijk bekend om zijn werkzaamheden omtrent Distributie kettingen/riemen. Een afgebroken distributie ketting betekent vaak dat de in/uitlaat kleppen in de cilinderkop krom raken door bijvoorbeeld een klap van de zuigers. In de meeste gevallen is dit te repareren door een cilinderkop te ‘’reviseren’’.

Back to top